Casa Parter si Mansarda

Overview

Nr. Proiect: #11
Suprafata: 172m2
Tip: Proiecte Case cu Etaj
Inaltime: P+1E
Nr. Băi: 3
Nr. Camere: 5
Pret Proiect: 975 €
Rating:
Casa Parter si Mansarda
4.2 (83.9%) 77 votes

O casa cu suprafata de pana in 200 de mp poate fi considerata de cele mai multe ori una mica, ingramadita si care iti poate da foarte mult de furca. Totul se schimba radical in momentul in care arhitectura este realizata la cei mai inalti parametrii, intreg ansamblul fiind unul aerisit si extrem de inteligent compartimentat. Cu asemenea caracteristici de lauda acest proiect, un proiect arhitectural care masoara doar 87 de mp suprafata construita la sol si o suprafata totala desfasurata de aproximativ 172 de mp, dispusa intr-un parter si mansarda.

Accesul se face in doua moduri, prin intrarea principala care ne conduce catre o terasa mica, de aproximativ 5 mp, sau cu ajutorul intrarii secundare, accesul realizandu-se intr-o terasa de dimensiuni mai generoase, de aproximativ 9 mp. In cadrul parterului acestui proiect, avem parte de o bucatarie si loc de luat masa de aproximativ 19, dimensiunile sale fiind mai mult decat permisive, de o camera de zi de peste 23 de mp, un birou dar si o baie.

Accesand scarile interioare, suntem purtati catre mansarda locuinte, un spatiu atipic la prima vedere insa atent organizat. Ajunsi in hol, avem acces catre doua dormitoare, unul de 10.5 mp si altul de 13.5 mp care dispune si de o terasa. Camera principala este un dormitor cu dressing si baie proprie, suprafata totala a acestor incaperi fiind de aproximativ 25 de mp. Asa cum era de asteptat, era nevoie si de o baie comuna, arhitectii nostri optand pentru o baie de aproximativ 4 mp in care puteti incorpora o cada, o toaleta si o chiuveta.