Parter si Etaj

Overview

Nr. Proiect: #03
Suprafata: 154m2
Tip: Proiecte Case cu Etaj
Inaltime: P+1E
Nr. Băi: 2
Nr. Camere: 4
Pret Proiect: 900 €
Rating:
Parter si Etaj
4 (80.53%) 75 votes

Simplitatea pare a fi punctul forte al acestui proiect, un proiect de casa care se remarca printr-o arhitectura naturala, compacta, perfecta pentru o familie mai putin numeroasa.  Acest proiect beneficiaza de o suprafata construita la sol relativ mica, de doar 73 mp. Plusul il ofera etajul, astfel ca avem parte de o suprafata totala desfasurata de numai putin de 154 mp, ideala pentru structura de care dispune.

Impartit in doua sectoare, proiectul  dispune de un parter generos, alcatuit dintr-un hol la capatul caruia regasim o incapere special amenajata a servii drept vestibul. Din holul principal avem acces catre o bucatarie de 14 mp, o baie de aproximativ 6 mp dar si catre living, piesa de rezistenta a parterului care se desfasoara pe 22 mp. Daca va intrebati unde sunt cei aproximativ 20 de mp pana la completarea suprafetei construite, aceasta a fost structura intr-o terasa de anvergura, dispusa in partea estica a cladirii, o terasa perfecta pentru petrecerea timpului liber intr-un cadru intim.

Urcand treptele interioare, ajungem la etaj, o zona in care avem parte de un hol de aproximativ 5 mp cu acces catre principalele camere. Cele trei dormitoare cu suprafete de aproximativ 14-16 mp sunt alaturate unei bai de 6 mp dar si unei camere care serveste drept debara. Doua dintre cele trei dormitoare dispun de cate un balcon destul de mic insa il putem cataloga a fi perfect pentru petrecerea unei dimineti savurand o cafea proaspata si privind rasaritul soarelui.