Posted by on

Cum sa avem casa perfecta

A avea o casa perfecta necesita parcurgerea mai multor pasi intr-o anumita ordine. Lasam la o parte pasii legali despre obtinerea actelor pe care i-am explicat in alte articole de pe site si ne referim astazi la latura mai sentimentala legata de constructia casei. Am ales sa vorbim si despre asta deoarece se mai intampla ca unii clienti sa ceara un anumit proiect de casa, sa il implementeze si apoi sa constate ca mai bine ar fi construit o casa cu etaj in locul casei cu mansarda recent finalizate. Adica in ciuda finisajelor interioare si exterioare fara cusur, in ciuda chiar si a proiectului de casa personalizat de catre firma noastra, unora dintre clienti nu le intra la suflet casa nou construita.

Vom incerca pe scurt sa va facem sa alegeti proiectul de casa astfel incat sa fiti 100% multumit de acesta. Si cum totul pleaca de la un proiect va vom spune carui tip de persoane se adreseaza anumite proiecte concepute de firma noastra de proiectare.

Proiectele de casa cu etaj. In general aceste proiecte se pliaza familiilor mai numeroase in care unul dintre copii si-a creat familia proprie dar care nu vrea sa se mute de langa parinti. Casele cu etaj se adreseaza la fel de bine si persoanelor obisnuite cu spatiile mari, de o categorie sociala mai inalta care au nevoie de spatiu pentru a se simti confortabil.

Proiectele de locuinta duplex. Sunt preferate de catre tineri in general. De regula se gasesc doua familii prietene care decid sa locuiasca sub acelasi acoperis. Evident ca locuintele tip duplex ofera toate facilitatile unei case normale, diferenta constand doar in faptul ca exista un perete comun intre cei doi locatari.

Proiectele de case mici doar cu parter. Desi unii ar inclina sa spuna ca aceste case sunt pentru oamenii mai putin potenti financiar tinem sa va anuntam ca majoritatea locuintelor cu parter proiectate de noi, desi sunt mici in comparatie cu alte tipuri de locuinta, au suprafata utila mult mai mare decat un apartament cu doua sau trei camere. De obicei, clientii acestor proiecte sunt ori persoane de varsta a doua, care si-au aranjat copii la casele lor, ori tineri care inca nu au copii sau care au doar unul si in viitor se gandesc sa cumpere sau sa construiasca o casa mai mare.

Casele cu mansarda. Acest tip de proiect este din ce in ce mai cautat de catre cei care doresc sa-si construiasca o casa noua. Aici chiar nu avem o anumita categorie de oameni care sa prefere casele cu mansarda deoarece cei care au cumparat un astfel de proiect sunt de varste variate. Fie ca sunteti un tanar cuplu sau abia v-ati pensionat un proiect de casa cu mansarda ar putea fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Asadar noi doar v-am spus despre proiectele de case si oamenii care le cumpara insa nimeni nu se poate opune alegerii pe care o sa o faceti. Contactati-ne chiar astazi pentru a avea proiectul de casa dorit la un pret avantajos.