Casa Parter

Overview

Nr. Proiect: #20
Suprafata: 145m2
Tip: Proiecte Case Parter
Inaltime: Parter
Nr. Băi: 2
Nr. Camere: 3
Pret Proiect: 900 €
Rating:
Casa Parter
3.9 (78.82%) 153 votes

Acest proiect de casa ne incanta datorita dinamicii sale si a compartimentarii realizate pentru o buna administrare a celor 145 de mp suprafata construita la sol. Desi avem parte de 145 de mp suprafata totala desfasurata, numai 116 mp se pot folosi cu adevarat, restul fiind selectati drept parcare acoperita, o parcare care poate incadra pana la 3 autoturisme.
Ajunsi la interior, locuinta este mai mult decat primitoare, vestibulul fiind incaperea pe care o puteti amenaja pentru depunerea diverselor obiecte vestimentare. Holul in suprafata de 15mp este segmentat in doua parti diferite. In partea stanga avem parte de o camera de zi de 27 de mp cu acces direct catre bucatarie. Despre bucatarie putem spune ca are dimensiuni generoase, de peste 13 mp si ca dispune si de o camara de 4.4, ideala pentru depozitarea alimentelor. In partea dreapta a locuintei, avem parte de trei incaperi: o baie de peste 8 mp si doua dormitoare, unul de 16 mp si altul de 18 mp.
Casa mai dispune de o camera tehnica de 8.3mp in care va puteti amenaja un mic atelier sau o camera dedicata pastrarii diverselor obiecte de uz interior sau exterior. De asemenea, in apropierea baii, cu acces exterior, se un grup sanitar de 1,9 mp.