Casa Parter si Mansarda

Overview

Nr. Proiect: #05
Suprafata: 204m2
Tip: Proiecte Case cu Etaj
Inaltime: P+M
Nr. Băi: 3
Nr. Camere: 5
Pret Proiect: 1,050 €
Rating:
Casa Parter si Mansarda
4.4 (87.5%) 32 votes

Cu o arhitectura indrazneata  si  compacta, proiectul  ofera o compartimentare cat se poate de unica, inspirata din proiecte arhitecturale de mare anvergura insa redate intr-un stil propriu si eficient. Calculele ne indica o suprafata totala desfasurata de 204 mp, alcatuita din parter si mansarda. Suprafata la sol este generoasa, de peste 120 de mp si nu face decat sa ne duca cu gandul la generozitatea arhitectilor in momentul conceperii acestui proiect.

Intrarea in locuinta ne indica prezenta unui vestibul de aproximativ 5 mp cat si o terasa destul de generoasa. Odata intrati in interior. avem parte de o camera de zi foarte spatioasa, de peste 33 de mp care se imbina perfect cu o bucatarie in stil american. Prelungirea holului ne poarta catre un dormitor spatios, un dormitor care dispune de baie proprie si o suprafata de peste 20 de mp. Tot la nivelul mansardei avem parte de o zona de acces catre mansarda, o baie proprie si o camera de aproximativ 6 mp care poate fi folosita in mai multe scopuri.

Mansarda nu detine un spatiu la fel de generos precum parterul insa se remarca printr-o organizare compacta. Holul ne conduce catre doua dormitoare de 15, respectiv 17 mp, cel din urma dispunand si de o baie proprie. De asemenea, baia comuna si biroul de 10 mp nu fac decat sa completeze intr-un mod util cei aproximativ 80 de mp de care dispune mansarda acestui proiect arhitectural.