Posted by on

Cat costa un proiect de casa

Cand va intrebati cat costa un proiect de casa noi stim sigur ca sunteti pe ultima suta de metri inainte de a construi casa. Si cum pe acest site avem proiecte pentru toate gusturile si la preturi pentru toate buzunarele, va invitam sa studiati putin proiectele de case propuse de noi si apoi sa ne spuneti daca merita pretul. Va rugam sa cititi cu atentie detaliile proiectului pentru a vedea faptul ca proiectele noastre sunt complete si gata de pus in practica, nemaitrebuind sa mai platiti nimic in plus in legatura cu proiectarea.

De ce spunem sa cititi cu atentie detaliile proiectelor de casa vandute de noi. Datorita cererii tot mai mari de proiecte de case, tot mai multi arhitecti sau firme de proiectare scot la vanzare proiecte de casa ieftine vandute la un pret foarte mic. Ce nu va spun ei este faptul ca platind un pret mic proiectul cumparat nu este complet iar altcineva, pentru a il intregi, va va percepe alti bani in plus. De regula cei care au cumparat proiecte incomplete au platit in final preturi mai mari decat daca ar fi cumparat un proiect de casa complet.

Ce ar trebui sa contina un proiect de casa vandut la un pret normal. DTAC + PT = PROIECT DE CASA COMPLET. In caz in care gasiti vreo oferta de proiect de casa ieftin si acesta nu contine cele scrise mai sus inseamna ca proiectul este incomplet.

Unde gasiti un proiect de casa frumos, modern si complet. La noi pe site, pe langa toate acestea mai gasiti si proiecte de case la preturi avantajoase. Experienta dobandita in proiectare precum si sutele de proiecte de locuinte, vandute in toata tara, ne recomanda pentru a va proiecta casa mult visata.