Casa Parter si Mansarda

Overview

Nr. Proiect: #13
Suprafata: 186m2
Tip: Proiecte Case cu Etaj
Inaltime: P+M
Nr. Băi: 3
Nr. Camere: 5
Pret Proiect: 975 €
Rating:
Casa Parter si Mansarda
3.9 (78.09%) 136 votes

Acest proiect denota simplitate exterioara si o compartimentare inteligenta a interiorului. Pornind de la o suprafata construita la sol de aproximativ 98 de mp, datorita prezentei unei mansarde, proiectul ne ofera o suprafata totala desfasurata de aproximativ 190 de mp, aspect care poate fi indeajuns de multumitor chiar si pentru o familie numeroasa.

Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a reusit conferirea  formele semirotunde in randul peretilor parterului, un aspect care cu siguranta nu va fi trecut cu vederea de catre vecinii dvs. Accesul la parter se face direct in sufragerie, compartimentarea fiind una cat se poate de simpla. Avem parte de doua incaperi generoase, camera de zi pe de o parte, cu o suprafata de peste 25 de mp, si bucataria cu loc de luat masa pe de alta parte, suprafata lor fiind de aproximativ 30 de mp. In plus, parterul dispune de o camera tehnica, de o baie cat si de acces catre mansarda.

Mansarda beneficiaza de un hol care face practic legatura intre cele trei dormitoare una dintre bai. Avem parte in partea stanga de doua dormitoare de 14 respectiv 16 mp, ambele dispunand de acces catre o terasa comuna. De cealalta parte, mansarda este dominata de prezenta unui dormitor de 17 mp cu terasa si baie proprie, dar si de o baie comuna, aceasta servind celor care locuiesc in dormitoarele anterior mentionate.