Posted by on

Proiecte case mici

Incercam sa ne axam pe realizarea unor proiecte cat mai complexe, menite sa va ofere o constructie de-a dreptul impresionanta. Desi tendinta noastra, a proiectantilor si a constructorilor, este de a realiza cladiri impunatoare, nu putem neglija nici spiritul practic, o buna parte a atentiei arhitectilor nostri indreptandu-se catre asa-zisele case mici. O casa de dimensiuni reduse nu va fi niciodata eclipsata de o constructie mai mare daca arhitectul care a elaborat proiectul pune pret pe detalii, rezultatele muncii noastre fiind apreciate la scara larga.

Va propunem o categorie aparte de proiecte de arhitectura, asa-zisele “proiecte pentru case mici“, fiecare idee de ansamblu fiind transpusa intr-o constructie extrem de cocheta, minimalista am indrazni sa spunem. Avem o lista de proiecte pregatite pentru a putea fi puse in aplicare de catre echipa de constructori, insa la fel de bine ne putem adapta in functie de necesitatile voastre si realizam proiecte case mici la comanda.

Cele mai apreciate proiecte pentru case mici realizate de arhitectii nostri

Proiect casa nr 20

parter 20Este unul dintre primele proiecte concepute in totalitate de catre arhitectii nostri, planul parterului etaland o compartimentare menita sa va ofere un numar ridicat de incaperi. Daca suprafata construita se ridica la aproximativ 145 de metri patrati, suprafata utila scade pana la valoarea de 116 metri patrati datorita celor trei spatii dedicate gararii autoturismelor. Conform cifrelor, acest proiect face parte din segmentul caselor de mici dimensiuni insa este indeajuns de elaborat pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie. Accesul in locuinta se face prin doua zone diferite, una secundara, care va permite patrunderea in camera tehnica, si o intrare principala care este precedata de o terasa cu o suprafata de 14.5 metri patrati. Interiorul a fost gandit pentru a va oferi suficient spatiu de relaxare cat si o intimitate sporita, holul principal oferindu-va acces catre cele doua dormitoare, o baie comuna, camera de zi si o bucatarie completata de o camara cocheta.

Proiect casa nr 23

Casa Parter 23Spre deosebire de proiectul prezentat anterior, aceasta casa dispune de niste dimensiuni chiar mai mici insa suprafata utila este oarecum similara. Din ecuatie lipsesc cele trei zone amenajate special pentru gararea autoturismelor, terasa principala capatand o noua dimensiune. Am inclus planul in randul proiectelor de case mici datorita celor 83 de metri patrati, atat cat masoara suprafata utila pe care v-o punem la dispozitie.

Proiectul acestei mici case este extrem de apreciat datorita designului minimalist pe care locuinta il capata in zona exterioara, cat mai ales datorita simplitatii prin care s-a reusit compartimentarea spatiului. Exista numai putin de doua cai de acces, una prezenta in zona frontala a locuintei, catalogata drept intrarea principala, cat si o intrare in zona spate, terasa de aproximativ 19 metri patrati fiind intinsa pe toata latura casei.

Analizand planul din zona frontalaa acestei mici case, acolo unde regasim intrarea principala, veti fi intampinati de un hol cu o suprafata de 11 metri patrati care va ofera acces in cele mai importante incaperi ale locuintei. In imediata apropiere a intrarii, de-o parte si de cealalta, se regasesc cele doua dormitoare cu suprafete de 12 metri patrati fiecare, suprafete care nu sunt in nici un caz unele mici. Nu departe de aceste dormitoare, planul ne poarta catre camera de zi, cei 22 de metri patrati fiind completati de o bucatarie open space cu o suprafata de 9 metri patrati.

Aceste doua proiecte fac parte din portofoliul nostru si le puteti analiza in detaliu accesand paginile de prezentare aferente. In vederea obtinerii mai multor detalii despre segmentul dedicat caselor mici, va rugam sa consultati paginile proiectelor din oferta noastra sau sa ne contactati, unul dintre specialistii nostri va poate oferi toate informatiile de care aveti nevoie in vederea elaborarii unui proiect arhitectural personalizat.